25n
25N
25N

15.440 corredors marquen un nou rècord de participació en la Mitja Marató València

15.440 corredors marquen un nou rècord de participació en la Mitja Marató València
27/10/2019 -

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP ha registrat un nou rècord de participació i de corredors arribats a meta. Després d’esgotar inscripcions amb 17.500 dorsals venuts, la mitja marató més ràpida d’Espanya va viure la seua eixida més multitudinària. Després de 21 097,5 metres, un total de 15 440 han registrat el seu pas per l’arc de meta, en el que suposa un nou rècord de participació, ja que la passada edició va registrar 1.643 corredors menys en meta.

La ciutat de València s’ha tirat al carrer per a gaudir d’una de les carreres més ràpides de l’any i, sobretot, per a animar als corredors de 87 països diferents que han participat hui en la 29a edició de la Mitja Marató València. Milers de persones han omplit els 21 097,5 metres del recorregut que discorre per algunes de les zones més emblemàtiques de la ciutat. Els seus ànims s’han unit als 44 punts d’animació oficials, més de dues per quilòmetre, la qual cosa ha convertit a la ciutat del running en tota una festa. Entre ells, les animacions de les Falles de Junta Central Fallera que sempre acudeixen a animar.

FUVANE, la Fundació Valenciana per a la Neurorehabilitació, entitat solidària de la prova, ha estat en el quilòmetre 20 del recorregut encoratjant als corredors i ajudant-los amb música al fet que els corredors arriben a meta. Allí, han rebut els dos xecs solidaris, els 2.892€ de les aportacions voluntàries de dels corredors i l’euro per cada corredor arribat a meta que aporta la Fundació Trinidad Alfonso des de fa anys.

L’alcalde de València, Joan Ribó, i la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, també van estar gaudint d’aquest gran esdeveniment esportiu en la zona d’eixida i meta, i fins i tot van realitzar els trets d’eixida en diferents onades de corredors. La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, va assistir també a la Mitja Marató València, així com l’edil de Seguretat Ciutadana, Aaron Cano, a qui van acompanyar alguns dels càrrecs de la Policia Local de València. Un any més, l’organització vol destacar la inestimable ajuda de la Policia Local de València, que va tornar a ser clau en el bon transcurs de la carrera pels carrers i avingudes de la ciutat.

A més, la Policia Nacional ha col·laborat en la seguretat general de l’esdeveniment i també ha treballat al costat de Prosegur en el procediment de detecció de tramposos i corredors sense dorsal que ha posat en marxa la prova. Tots els corredors que han sigut localitzats sense dorsal han sigut convidats a abandonar la carrera abans d’accedir a la zona de medalles i post fique, mentre que no ha sigut identificat cap participant amb dorsal falsificat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =