25n
25N
25N

L'anell ciclista continua batent rècords d'usuaris: 1 milió en només 8 mesos

El comptador de bicicletes instal·lat al costat de la Plaça de Bous aconseguia el milió d’usuaris diumenge passat, 1 de setembre

@giuseppegrezzi

L'anell ciclista continua batent rècords d'usuaris: 1 milió en només 8 mesos
02/09/2019 -

“Ja som 1 milió d’usuaris de l’Anell Ciclista en només 8 mesos. Hi ha una millor manera de recomençar el curs?”. Amb aquestes paraules, el regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, anunciava, a través del seu compte de Twitter, el nou rècord d’usuaris que, una vegada més, ha aconseguit la xarxa ciclista valenciana des de la seua posada en funcionament.

I és que el comptador de bicicletes i altres vehicles de mobilitat personal instal·lat en el carril bici del carrer Xàtiva, al costat de la Plaça de Bous, ha aconseguit el milió d’usuaris en només 8 mesos. Una xifra més que positiva si es té en compte que el passat mes de març l’anell ciclista aconseguia els 2 milions d’usuaris.

Sens dubte, els diferents trams de carrils bici que conformen aquesta infraestructura, que s’ha convertit en una de les més premiades i reconegudes a escala europea, continuen augmentant el nombre d’usuaris. Per això, no és d’estranyar que el carril bici de Manuel Candela aconseguira els 2.000 usuaris en dues setmanes, o que el tram ciclista del carrer Alacant batera el rècord d’usuaris, malgrat les campanyes de reversió per part dels partits de l’oposició.

València segueix la seua evolució cap a una ciutat molt més respectuosa amb el medi ambient i més amable amb el vianant, que l’està convertint en tot un referent de mobilitat sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + divuit =