caixa popular

Recital de sarsuela en el concert del dijous al Saló de Cristall

Recital de sarsuela en el concert del dijous al Saló de Cristall
21/06/2017 -

Dins del programa de concerts dels dijous de l’Ajuntament, aquesta setmana tindrà lloc un recital de sarsuela interpretat pel Cor Mestre Serrano, per al qual han triat peces de Luisa Fernanda i Doña Francisquita. Aquest conjunt musical es compon de la soprano Nilda Lutz, el tenor Jenaro Millán i, al piano i direcció, Daniel Cavero.

El dijous 22, el Saló de Cristall acull un recital de peces de dues conegudes sarsueles. De la primera, Luisa Fernanda, de Moreno Torroba, es podrà escoltar els duos “Caballero del alto plumero” i “Para comprar a un hombre”; així com les peces “El saboyano”, “Los vareadores”, “El cerandero” i “A la sombra de una sombrilla”.

La segona de les sarsueles triades per a aquest recital és Doña Francisquita, d’Amadeu Vives, de la qual interpretaran els temes “Cuando un hombre se quiere casar”, “Vivan los novios”, “Coro de románticos” i “Canción de juventud”.

El Cor Mestre Serrano, dirigit per l’argentí Daniel Cavero, és una agrupació polifònica mixta constituïda el 2004. La finalitat d’aquesta agrupació musical és donar suport a pianistes i cantants aficionats a desenvolupar les seues qualitats interpretatives, qualsevol que siga la seua edat. Així mateix, aquest cor pretén divulgar la cultura i el coneixement musical, sobretot de la música clàssica i de la música valenciana de qualsevol època.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios