caixa popular

Recepció a Paiporta als xiquets i xiquetes sahrauís de la campanya 'Vacances en Pau'

Recepció a Paiporta als xiquets i xiquetes sahrauís de la campanya 'Vacances en Pau'
12/07/2017 -

Una vintena de xiquets i xiquetes sahrauís que formen part de la campanya ‘Vacances en Pau’ foren rebuts aquest divendres a l’Ajuntament de Paiporta. Gràcies a les famílies voluntàries, les organitzacions coordinadores i institucions com el consistori paiportí, aquestes criatures poden passar dos mesos a terres valencianes, allunyades de les condiciones extremes dels seus llocs d’origen. Als pobles valencians també se’ls presten serveis als quals no tenen accés habitualment, com són revisions mèdiques bàsiques.

vacances-en-pau-apahu-paiporta-03-e‘Vacances en Pau’ és una campanya amb un fort arrelament entre la societat valenciana, i està organitzada per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASP-PV), amb la col·laboració de l’Associació Humanitària amb seu a Paiporta APAHU. L’Ajuntament de Paiporta ajuda a la realització d’aquesta acció de cooperació internacional amb 4.000 euros, tal com es va aprovar en el ple del passat mes de juny.

A la recepció a l’Ajuntament de Paiporta van assistir l’alcaldessa de la localitat, Isabel Martín, la regidora de Cooperació Social i Voluntariat, Isabel Martínez, i la presidenta d’APAHU, Yolanda Chávarri, així com altres membres de l’equip de govern i la corporació municipal. Les xiquetes i xiquets sahrauís van ocupar les cadires dels regidors i regidores i van compartir part de les seues experiències i el seu agraïment per l’acollida a València.

En la benvinguda, les responsables polítiques van refermar el seu compromís amb la campanya ‘Vacances en Pau’, mentre que la responsable d’APAHU va aprofitar per a agrair a les famílies acollidores la seua tasca desinteressada, així com per a demanar més ajuda de banda de les institucions. Aquest programa també compta amb la col·laboració de la Diputació de València i altres consistoris valencians.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 13 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris