25n
25N
25N

Les rebaixes arranquen a València aquest dimecres

Del 27 de juny al 3 de setembre, els comerços de la Comunitat Valenciana estan de rebaixes

Firelknot

Les rebaixes arranquen a València aquest dimecres
25/06/2018 -

Dos dies perquè les ofertes i els descomptes inunden els aparadors de la ciutat de València. I és que aquest dimecres, 27 de juny, arranquen les rebaixes a la Comunitat Valenciana. Ja s’ha quedat arrere açò d’esperar fins a l’1 de juliol per a donar el tret d’eixida a les rebaixes, i cada vegada s’avancen més, igual que ocorre amb les esperades rebaixes d’hivern, en funció del que més li convé als comerços.

Des de la liberalització de les campanyes de rebaixes, que el Govern va fer en 2012, amb l’objectiu que cada comerç establira els seus propis períodes, s’ha descentralitzat l’inici de les rebaixes. Així i tot, en cada comunitat autònoma solen fixar un període concret, i en el cas de la Comunitat es podran gaudir d’aquests increïbles descomptes des del 27 de juny fins al 3 de setembre.

No obstant això, en la resta de comunitats autònomes també han optat per avançar les seues rebaixar, i serà molt pocs els comerços que esperen fins la data oficial. I és que, en caure diumenge, es perd una valuosa oportunitat de venda, tant online, com en la tenda física. Aquest cap de setmana, gaudeix dels grans descomptes i ofertes que t’ofereixen els comerços de la ciutat. Una oportunitat única per a comprar tot el que necessites abans de les vacances.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =