25n
25N
25N

Oblida't de la costa de gener amb les Rebaixes d'hivern

A partir del 7 de gener, comencen oficialment les rebaixes d’hivern

Oblida't de la costa de gener amb les Rebaixes d'hivern
02/01/2018 -

S’acosta la temible ‘costa de gener’. Després d’uns dies en els quals les compres, els regals i els menjars familiars han sigut els protagonistes, la despesa mitjana puja considerablement. No obstant això, i per a fer més suportable aquest mes, comencen les rebaixes d’hivern. Tan sols queden uns dies perquè els cartells amb descomptes i promocions inunden els aparadors dels comerços. Grans ofertes que tornaran a fer que centenars de valencians isquen al carrer per a aconseguir alguna que una altra ganga.

Oficialment, les rebaixes d’hivern comencen el 7 de gener a la Comunitat Valenciana. Així i tot, des que es van liberalitzar l’any 2012, i els seus períodes van deixar d’estar regulats i restringits a dues vegades a l’any (un a l’hivern i un altre a l’estiu), són moltes les marques que ofereixen descomptes quan ho consideren. Així, molts comerços han optat per avançar les seues rebaixes en Nadal perquè els clients puguen beneficiar-se de totes les promocions quan compren els regals de Reis. Una opció que des d’Acotex, l’Associació Empresarial del Comerç Tèxtil i Complements, consideren que no és sostenible al llarg del temps, ja que la guerra de preus està desembocant en el tancament d’un gran nombre de negocis.

No obstant això, és cert que aquells comerços que avancen les seues rebaixes a la campanya de Reis no solament han aconseguit augmentar les seues vendes, sinó que a més s’han reduït les aglomeracions de gent. I és que el Nadal és l’època més consumista de l’any, i sempre ve bé per a la nostra butxaca aconseguir grans descomptes.

Pull&Bear, Cortefiel, Women’Secret o Springfield són algunes de les marques que han avançat les rebaixes d’hivern. Així mateix, els grans magatzems, com El Corte Inglés, segueixen fidels a la tradició de donar el tret d’eixida a les rebaixes en la seua data tradicional, encara que, com no podia ser d’una altra manera, els seus clients també han pogut gaudir d’importants descomptes en tots els seus departaments, fins al 5 de gener. Ratlla els dies en el calendari perquè les esperades rebaixes cada vegada estan més a prop.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 7 =

bombers
CCCC
bombers