25n
25N
25N

La reobertura de l'hoteleria en Fase 2: un 60% a València, 50% a Alacant i un 60-75% a Castelló

La reobertura de l'hoteleria en Fase 2: un 60% a València, 50% a Alacant i un 60-75% a Castelló
29/05/2020 -

Els restaurants i bars a la Comunitat Valenciana podran reobrir les seues portes a l’interior, encara que amb restriccions d’aforament, a partir del pròxim dilluns, 1 de juny, amb el pas a Fase 2 de desescalada. No obstant açò, no tots podran fer-ho des del primer dia.

Segons la Confederació Empresarial d’Hoteleria i Turisme de la Comunitat (CONHOSTUR), les previsions apunten que, en un primer moment, la mitat dels locals obrirà en la província d’Alacant, xifra que s’eleva al 60% –encara que espera pujar al 80% el cap de setmana–, mentre en la província de Castelló tornaran a l’activitat entre un 60% i un 75% dels establiments, en funció de la seua ubicació.

Per a l’hoteleria, la fase 2 suposa l’obertura ja de l’interior dels establiments. Des del sector esperen que siga ja a un aforament del 50% a la Comunitat Valenciana “perquè siga viable per a molts locals poder obrir”.

En tot cas, des de la Federació Empresarial d’Hoteleria de València (FEHV) consideren “molt bon senyal que es donen les condicions sanitàries òptimes per a seguir avançant en el pla de desescalada i suposa un gran avanç per a tots”.

És important també demandar que es puga reprendre ja la mobilitat entre províncies, necessària per al sector de l’allotjament”, reclama l’organització en un comunicat.

La FEHV insta la responsabilitat i compliment de la normativa”. “Tenint en compte el que hem mantingut fins al moment, és un moment clau i la societat no pot permetre’s un pas arrere”, adverteix.

“Des de la FEHV demanem a tot el sector un alt compromís en la responsabilitat, així com col·laboració a la ciutadania per al compliment de les mesures de seguretat”, conclouen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + divuit =