25n
25N
25N

Realitat virtual i jocs interactius acosten Mart al públic en l'exposició del Museu de les Ciències

Realitat virtual i jocs interactius acosten Mart al públic en l'exposició del Museu de les Ciències
18/08/2019 -

L’exposició ‘Mart. La conquesta d’un somni’ compta amb interactius que permeten conéixer com és aquest planeta en un recorregut per les principals fites entorn del coneixement i l’exploració espacial de Mart.

La ‘Biblioteca virtual’ és un mòdul desenvolupat en col·laboració amb el Museu Copernicà de Roma. Es poden realitzar consultes de llibres d’astronomia de l’arxiu del Museu Copernicà per mitjà de pantalles tàctils de gran format i llibres amb projecció interactius. També proposa un joc entorn de la figura de Galileu Galilei en el qual el públic ha de resoldre endevinalles i superar diferents proves que apareixen en les pantalles.

El mòdul ‘Benvinguts a Mart’ ofereix diversa informació sobre el planeta roig a través d’un assistent virtual que ens rep des d’un imaginari futur centre de recepció de visitants en Mart. Una pantalla gegant simula l’holograma d’un personatge que dóna un comunicat meteorològic similar al terrestre, però amb la informació rellevant per als nous colons marcians, així com indicacions sobre mesures de seguretat durant la visita als turistes terrícoles. Aquest mòdul és fruit del projecte de col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI).

El públic també pot experimentar una autèntica missió a Mart en el mòdul de realitat virtual. En accedir es converteix en comandant d’una estació científica en el planeta roig que ha de completar tres proves (no recomanat per a xiquets menors de 13 anys).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − quatre =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020