25n
25N
25N

Reobri la platja de la Pobla de Farnals després dels últims resultats

Reobri la platja de la Pobla de Farnals després dels últims resultats

La Platja de la Pobla de Farnals ha reobert després de les últimes anàlisis. Medi Ambient ha donat el ok per a reobrir la platja que va romandre tancada durant 48 hores per nivells alts de bacteris fecals. La platja de la Pobla de Farnals (València) queda aquest divendres reoberta al bany després que les anàlisis sobre l’aigua s’hagen situat en valors normals, segons han confirmat fonts de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

D’aquesta forma, totes les platges de la Comunitat Valenciana es troben de nou llestes per al bany, després que aquest passat dijous també quedaren obertes les de Massalfassar i el Puig que, igual que la de sa Pobla, que havien superat els nivells permesos de bacteris en aigua.

En el cas de la Pobla de Farnals, s’ha mantingut tancada al bany a l’espera dels resultats de les anàlisis dels enterococs, que han tardat 48 hores. La prohibició al bany en aquest cas es va realitzar el dimecres.

La Generalitat Valenciana està estudiant posar en marxa, amb la col·laboració d’ajuntaments, un pla per a localitzar “punts negres” i dur a terme la instal·lació de xarxes de clavegueram i connexions a xarxes de depuració que eviten que es repetisquen episodis de tancaments de platges a causa de la presència del bacteri Escherichia coli per damunt dels nivells permesos, que es vénen succeint des del mes de juny passat, amb un primer incident a Alboraia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + setze =

escalante
Informacion coronavirus
el puig