25n
25N
25N

Ramón Marí, el candidat dels socialistes d'Albal, ha demanat el vot hui en el Mercat

Ramón Marí, el candidat dels socialistes d'Albal, ha demanat el vot hui en el Mercat
13/05/2019 -

El candidat dels socialistes d’Albal, Ramón Marí ha estat aquest matí en el Mercat, al costat de membres de la seua llista electoral, per a escoltar a la ciutadania, demanar el vot i donar a conéixer part del seu programa amb el qual pretén revalidar l’alcaldia i el govern municipal. “Si volem que el poble continue progressant, han de votar-nos. Albal, amb el nostre govern, porta 16 anys progressant i els demanem que tornen a confiar en nosaltres”, ha dit el candidat.

Els socialistes han entregat als veïns i veïnes les 12 principals propostes, en un programa de mà, són aquestes: la inauguració de l’estació del tren, la construcció d’habitatges de lloguer per a joves i del segon institut, l’exigència del Centre de Salut a la Conselleria, la construcció de 3km de carril bici, la creació d’aules d’estudi en el Casal Jove, el fraccionament d’impostos a 12 mesos, la creació d’una passarel·la que trenque la barrera de les vies del tren, el Pla de millora i modernització dels carrers del municipi i un Pla Local d’Igualtat i contra la violència de gènere, la reforma de la Plaça del Jardí i la implantació del xec-bebé de 200 euros.

En el Mercat Ramón Marí ha insistit als seus veïns i veïnes que, com observen, torna a presentar-se i ho fa amb més força que mai, “em presente per a guanyar i per a esgotar la legislatura, perquè sent i vull al meu poble, porte a Albal en les venes”.

Demà dimarts presenta la seua candidatura

Recordem que la presentació de la candidatura de Ramón Maríi serà demà dimarts 14 de maig, a les 20 hores, a la Casa de Cultura, acte que va ser ajornat divendres passat per la defunció d’Alfredo Pérez Rubalcaba.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + onze =