25n
25N
25N

Rambleta viatja als 80 amb una de les exposicions de videojocs més grans d'Europa

Rambleta viatja als 80 amb una de les exposicions de videojocs més grans d'Europa
22/11/2019 -

L’Espai Rambleta de València inaugura aquest dissabte, 23 de novembre, ‘Play again’, una de les exposicions de videojocs més grans d’Europa amb més de 40 màquines ‘arcade’ lliures de monedes i deu consoles retro, per a convidar a viatjar en el temps als 80 i que la gent puga “continuar jugant” on el va deixar fa uns anys.

‘Play again’ compta amb més de 60 peces europees, americanes i japoneses entre consoles i ordinadors, que s’exhibeixen al públic per a mostrar la història i l’evolució dels videojocs.

Es tracta de les mateixes màquines “de culte” amb les quals jugava la generació dels anys huitanta, ara restaurades pels seus propis col·leccionistes, detalla Rambleta en un comunicat.

Algunes d’aquestes ‘arcade’ que trepitgen la sala, com la ‘Pac-Man’, són fites que van canviar la història i la indústria del videojoc. L’exposició està organitzada i produïda per SEDA, en col·laboració amb els col·leccionistes Arcade Planet i Navarcade, propietaris i restauradors de les peces.

L’objectiu és mostrar com des de finals dels 70 va haver-hi un continu avanç de la tecnologia aplicada als videojocs per a crear “més i més jocs” amb nous conceptes. De fet, molts dels quals van sorgir en aquest període van definir estils que van ser i són hui la base d’una indústria milionària.

Aquesta “època daurada” dels videojocs està oberta al públic els divendres, dissabtes i diumenges fins al 22 de desembre. I, durant les festes nadalenques, cada dia de la setmana des del 22 de desembre fins al 5 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + setze =

CCCC
activem alfafar