25n
25N
25N

Proposta de Rain Forest per a la parcel·la al costat de Bioparc

Proposta de Rain Forest per a la parcel·la al costat de Bioparc
17/02/2017 -

L’Ajuntament ha rebut la proposta realitzada per la firma Rain Forest per a una de les parcel·les situades al costat de Bioparc i procedirà al seu estudi, segons ha explicat hui el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sàrria, davant de les preguntes dels periodistes.

Tal com ha assenyalat l’edil, dins de la concessió del projecte del Bioparc al seu dia entraven dues parcel·les, que fa anys sense tindre ús definit; i a més, una d’aquestes conté unes alqueries protegides que han de ser rehabilitades. Sarrià ha assegurat que era “imprescindible, com més prompte millor, que es concretaren els usos de les dites parcel·les”.

Segons ha indicat, l’empresa concessionària, Rain Forest, ha plantejat habilitar-ne una, precisament en la que s’ubiquen les alqueries, “un ús encara per desenvolupar, que estaria relacionat amb el caràcter de parc recreatiu o parc aquàtic”. Davant de les preguntes dels periodistes, Sarrià ha explicat que des de la Regidoria s’analitzarà la compatibilitat de la dita proposta amb els paràmetres urbanístics de la zona, així com anar definint l’ús de les alqueries i el projecte en si, ja que “encara s’està en fase de proposta inicial”.

“No podem prendre una decisió fins no conéixer amb més detall l’absoluta compatibilitat amb els paràmetres urbanístics”, ha manifestat el regidor. “La proposta la vam conéixer fa poc, i lògicament encara no pot haver-hi cap decisió. Són parcel·les en què l’empresa té la capacitat de proposar usos, però els que fins ara s’havien plantejat no eren compatibles amb la qualificació de les parcel·les”.

El delegat ha conclòs explicant que el que es té en aquests moments és “només un esbós sense desenvolupament; i només conéixer-lo amb detall podrà haver-hi una resposta per part de l’equip de govern”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

museo prehistoria