25n
25N
25N

Rafelbunyol treballa amb els bars i restaurants per a ajudar-los en la seua reobertura

Tècnics de l’Ajuntament visiten tots els establiments hostalers del municipi per a conéixer les seues necessitats de cara als primers compassos de la Fase 1

Rafelbunyol treballa amb els bars i restaurants per a ajudar-los en la seua reobertura
20/05/2020 -

A Rafelbunyol, l’Ajuntament ha mobilitzat al seu personal tècnic per a conéixer de primera mà quina és la situació dels bars i restaurants del municipi, i així poder conéixer les seues necessitats de cara als primers dies de reobertura.

Els tècnics de l’ajuntament de Rafelbunyol han visitat 31 establiments hostalers del poble, dels quals 17 ja han obert, amb l’entrada de la totalitat de la Comunitat Valenciana en la Fase 1 de la Desescalada dilluns passat, 18 de maig.

En aquests moments, en el qual cada fase compta amb les seues particularitats i no tots els comerços compten amb els suficients recursos per a dur a terme les recomanacions, l’ajuda de l’Ajuntament, com a òrgan públic més pròxim al ciutadà, es fa indispensable. I així ho està tractant de fer l’Ajuntament de Rafelbunyol que també ha habilitat un correu electrònic perquè els propietaris de bars i restaurants puguen canalitzar els seus dubtes o problemes.

L’alcalde de la localitat, Fran López, destaca que “Rafelbunyol està implementant mesures de molt diversa índole per a realitzar un acompanyament a la ciutadania i societat civil en tot aquest procés, tan nou per a tots. Aquest tipus de mesures són un exemple que l’ajuntament ajudarà a tot el que el necessite en tot moment”.

Des de l’Ajuntament assenyalen que les principals labors que han realitzat els tècnics en cadascuna de les visites als bars i restaurants, han sigut les de veure si volien ampliar la terrassa, la de calcular l’aforament dels establiments i d’informar-los de les mesures sanitàries i de seguretat que assenyala el BOE.

D’altra banda, el regidor d’urbanisme, Santi Bellver ha indicat que “Des de l’Ajuntament posarem tots els recursos al nostre abast per a afavorir l’obertura dels nostres comerços locals en la mesura que avancem en el procés de desescalada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =