25n
25N
25N

Rafelbunyol es col·loca com a referent provincial en drets de la infància i adolescència

Rafelbunyol es col·loca com a referent provincial en drets de la infància i adolescència
28/05/2020 -

El Fons de Nacions Unides per a la infància (UNICEF), ha publicat recentment un document en el qual proposa un ambiciós paquet de mesures a implementar, des de les institucions locals, de cara a la infància i adolescència durant la pandèmia. En rebre-ho, el personal tècnic i polític de Rafelbunyol va realitzar una revisió exhaustiva de l’informe i, com a resultat, l’ajuntament s’ha mostrat molt satisfet del grau de compliment de les accions proposades, ja que, de les 28 accions que planteja UNICEF, 16 ja han sigut posades en marxa pel consistori i 5 ja estan en fase de planificació i organització.

En paraules de la regidora d’Infància i joventut, Rosa Azor: “Volem que la infància i l’adolescència tinguen un paper rellevant en la vida del nostre poble, una participació activa i un espai propi. Continuarà sent un eix transversal en les nostres polítiques públiques”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Fran López, va destacar que “Un dels pilars en la nostra gestió és, sens dubte, la implementació d’un volum alt de polítiques destinades a la infància i la joventut. És una notícia molt bona per a Rafelbunyol que ens trobem a l’avantguarda de la província de València en aquesta mena d’àmbits, com demostra l’ampli seguiment de les polítiques recomanades per UNICEF”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 8 =