25n
25N
25N

Rafelbunyol rebrà 74.000 euros per a pal·liar la desocupació agrícola eventual

Rafelbunyol rebrà 74.000 euros per a pal·liar la desocupació agrícola eventual
21/05/2020 -

Davant el caràcter eventual de la desocupació en zones rurals, el Servei d’Ocupació Pública Estatal (SEPE) està col·laborant amb diferents municipis de la província de València, dinamitzant fons destinats a projectes que busquen garantir un complement de renda a les persones treballadores del sector agrícola.

En el cas de Rafelbunyol, el municipi rebrà 74.605 euros, destinats a la contractació temporal de persones desocupades per al sector agrícola.

En paraules de la regidora de Medi Ambient, Antonia Romero: “Aquest tipus d’acords de col·laboració són una gran notícia, ja que acabar amb l’eventualitat en el sector agrícola és una de les grans preocupacions d’aquest ajuntament i aquests fons suposen una gran ajuda per a aconseguir aquest objectiu”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Fran López, va destacar que “Com a ajuntament, no comptem, lamentablement, amb les competències necessàries per a la creació d’ocupació. Per això, subvencions com aquesta del SEPE ens ajuden a poder dinamitzar el nostre teixit productiu, més encara tenint en compte el context actual, en ple inici de la reconstrucció econòmica.”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

Informacion coronavirus