25n
Orgull
Orgull

Rafelbunyol posa en marxa la iniciativa de transparència "Les Coses Clares"

Esta campanya es realitzarà col·laborativament amb el veïnat, amb l’objectiu d’implicar-lo en la vida pública i aproximar la transparència a la ciutadania

Rafelbunyol posa en marxa la iniciativa de transparència "Les Coses Clares"
26/08/2021 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol inicia el projecte “Les Coses Clares”: una estratègia participada de promoció i divulgació de la transparència entre i juntament amb la ciutadania.

Amb la finalitat de potenciar la difusió de la informació que el consistori publica al seu Portal de Transparència, i fer-la arribar a la població d’una manera més clara, es realitzarà un primer diagnòstic ciutadà sobre la percepció de la transparència i l’accés a la informació municipal.

Una vegada recollides les preferències, necessitats i suggeriments veïnals, la campanya també contempla el co-disseny dels elements comunicacionals, gràfics, audiovisuals i físics d’aquesta, juntament amb la població, mitjançant diferents eines participatives.

Amb aquestes accions, i en paraules de l’alcalde Fran López, “encetem un projecte pensat per a millorar tant el protagonisme de la ciutadania en la gestió municipal, com la promoció de la informació de transparència i publicitat activa entre els nostres veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =