25n
25N
25N

Rafelbunyol posa en marxa una escola conciliadora d'estiu

Rafelbunyol posa en marxa una escola conciliadora d'estiu
04/06/2021 -

 

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha posat en marxa, per segon any consecutiu i davant la situació de la Covid-19, una escola conciliadora d’estiu, on s’ofereixen entre 90 i 100 places, preferentment per a empadronats i empadronades en la localitat i que els seus pares i mares tinguen problemes per a conciliar la vida familiar i laboral.

“Concilia l’Estiu”, que tindrà lloc entre l’1 i el 31 de juliol, es distribuirà en diversos espais municipals, el CEIP Verge del Miracle, el CEIP Els Germanells i el Poliesportiu Paco Camarasa, en grups bambolla i amb totes les mesures de seguretat i sanitàries pertinents.

En paraules de la regidora d’Infància i Joventut, Rosa Azor, “encara que la situació es troba més estable, la responsabilitat i seguretat de la nostra ciutadania és el primer per a nosaltres. Des de l’Ajuntament hem prioritzat la salut, i després de l’èxit de la fórmula de l’any passat, tornem a organitzar aquesta escola conciliadora, amb menys places que una Escola d’Estiu i reduint la ràtio de participants per aula i centre”.

“Som conscients de les dificultats per a la conciliació familiar i laboral a estiu, raó per la qual tornem a organitzar aquesta activitat per a donar resposta a aquesta necessitat i demanda de les famílies del nostre municipi, però sempre amb la seguretat com a prioritat” destaca Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Les inscripcions es realitzaran a partir de dilluns, preferentment de manera telemàtica, encara que des de la regidoria de Joventut també s’han habilitat en modalitat presencial a l’Espai Actua, amb cita prèvia en el 961410100 (Ext. 5).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 18 =