caixa popular

Rafelbunyol inicia en flor de maig la seua ruta per les empreses

Rafelbunyol inicia en flor de maig la seua ruta per les empreses
13/03/2018 -

L’alcalde, Fran López i el regidor d’Indústria i Comerç, Fernando Ciges, van visitar la passada setmana les instal·lacions de Flor de Mayo i van mantenir una reunió amb els seus màxims responsables, dins de la ronda de visites a empreses que estan realitzant per a conèixer el tipus d’indústria existent, el seu model empresarial, així com atendre les seues necessitats.

Fran López, ha afirmat que el cas de Flor de Mayo és especial, ja que segueix sent una empresa familiar 26 anys després de la seua obertura malgrat el seu creixement exponencial constant, amb una important facturació anual, que la situen dins de les empreses més importants del Polígon Industrial de Rafelbunyol quant a volum de negoci.

Segons el propi alcalde, “diu molt de la filosofia empresarial de Flor de Mayo que el seu fundador, Jesús Gómez, qui ja ha donat pas a les noves generacions de la seua família després de la modernització de la seua empresa en 2005, seguisca al peu del canó, no solament assessorant a l’actual equip sinó dins de la pròpia fàbrica en l’àrea d’envasament. Una mostra del que és hui: la conversió d’un xicotet negoci familiar en una empresa solvent amb una sòlida i valuosa estructura.
“És una satisfacció comprovar que el nom de Rafelbunyol està arribant a més de 35 països de tot el món, associat a productes de qualitat com els de Flor de Mayo” assegura Fran López.

L’Equip de Govern, representat per l’alcalde i el regidor d’Indústria i Comerç, ha escoltat les necessitats de l’empresa en relació a l’estat del polígon industrial, reparacions en la via pública i altres qüestions en les quals l’Ajuntament de Rafelbunyol pot actuar com a intermediari.

El polígon industrial és el principal motor econòmic i de creació d’ocupació del municipi, per açò, des de l’Ajuntament conscient que el polígon de Rafelbunyol té moltes fortaleses, però també febleses, amb un full de ruta, presentada per la Càtedra Divalterra el passat octubre, sobre com acabar amb les deficiències existents, treballa ja a aconseguir el finançament necessari per a millorar les seues infraestructures, amb un sòlid projecte entre les mans, amb el compromís que el Polígon de Rafelbunyol seguisca sent un polígon de referència a l’Horta Nord.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 9 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018