25n
25N
25N

Rafelbunyol avança en la Smart City

Rafelbunyol avança en la Smart City
29/10/2019 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol continua impulsant el seu projecte Smart City amb la implantació de la Plataforma Smart, una ferramenta que farà de Rafelbunyol una localitat més eficient i sostenible.

Amb l’objectiu de millorar la gestió municipal, els Serveis Tècnics Municipals treballen des de 2017 perquè Rafelbunyol s’adapte a les noves tecnologies, raó per la qual el Consistori es va adherir al Think Tank, d’Avaesen Smart Cities. Fruit d’aquesta adhesió s’elaborà la “Mini Guia Smart City Rafelbunyol”.

Un primer pas per al desenvolupament del Pla Smart City de Rafelbunyol, que hui ja és una realitat gràcies al Pla Director Smart City Rafelbunyol, elaborat per la consultora Eurocontrol.

Ara, els avanços, lluny de detenir-se, continuen amb la posada en marxa de la Plataforma Smart, que en aquests moments es troba en fase de connexió i adhesió de dades.

L’alcalde de Rafelbunyol, Fran López, s’ha reunit amb la consultora i amb Nexus Integra (Global Omniusm), empresa que ha implementat la Plataforma Smart, per tal de començar el diagnòstic del municipi i gestionar les eines de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × dos =

Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus
el puig