25n
Orgull
Orgull

Rafelbunyol avança en la campanya "+A prop +Sostenibles +Responsables #SomRafelbunyol"

Rafelbunyol avança en la campanya "+A prop +Sostenibles +Responsables #SomRafelbunyol"
06/07/2021 -

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rafelbunyol es va reunir ahir amb la directiva de l‘Associació Local d’Empreses i Comerços (ALEC) per a continuar treballant en el seu projecte de foment de la Responsabilitat Social i del consum de proximitat.

Per decisió conjunta, “+A prop +Sostenibles +Responsables #SomRafelbunyol” serà el nom de la campanya orientada a donar suport a la recuperació del teixit comercial i hostaler local, mitjançant el foment entre la ciutadania dels valors i la cultura de la responsabilitat social, especialment del consum de proximitat, però també, sostenible i responsable.

“Es tracta d’una campanya amb un doble vessant: impulsar la compra en el comerç local i conscienciar a la població de la importància d’un consum més responsable i sostenible” assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

“Posar en marxa actuacions que donen suport a l’economia local després de la crisi provocada per la pandèmia és una de les nostres prioritats. Volem treballar amb el teixit comercial i per a ell, raó per la qual aquest projecte s’està duent a terme amb la col·laboració i consens d’ALEC” afirma Fernando Ciges, regidor de Comerç.

Aquest projecte de promoció del comerç local és possible gràcies a una subvenció de 5.000 € de la Diputació de València, que l’Ajuntament ha aconseguit dins de la convocatòria per al foment, promoció i divulgació de la responsabilitat social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + quatre =