25n
Orgull
Orgull

Rafelbunyol aprova una declaració institucional en rebuig a la LGTBIfòbia, el racisme i l'odi

Rafelbunyol aprova una declaració institucional en rebuig a la LGTBIfòbia, el racisme i l'odi
23/07/2021 -

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha aprovat, en sessió plenària, una declaració institucional de condemna a les actuacions masclistes, LGTB-fòbiques, racistes i d’odi.

Es tracta d’un acte per a manifestar el rotund rebuig institucional a les agressions ocorregudes en les últimes setmanes.

L’administració local és fonamental per a combatre la discriminació per orientació sexual i identitat de gènere, així com per raó de raça, atés que és la institució pública que treballa més prop de la ciutadania i té l’obligació de protegir-la.

Així, a través d’aquesta declaració, el Consistori condemna els discursos de l’odi, acorda donar suport a la celebració d’activitats de sensibilització per la igualtat de tracte i contra la discriminació.

Al plenari del 31 de maig, a iniciativa del grup PSPV-PSOE s’aprovava el compromís amb el col·lectiu LGTBI i la condemna a tots aquells actes i manifestacions que el discriminara a través de la formació en diversitat i continuar treballant per a implementar les mesures de diversitat en els plans d’igualtat, violència de gènere o joventut.

Una proposta d’acord, a la qual se sumà al ple del dilluns, la de Compromís de condemnar els discursos de l’odi i la persecució ideològica i fins i tot física, de les persones pel seu origen, raça, llengua, creences o orientació sexual.

A més, el plenari tambe va acordar l’adhesió a la declaració de la FEMP, amb motiu del dia internacional de l’orgull LGTBI, de preservar els seus drets, que són i seran sempre drets humans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =