25n
Orgull
Orgull

Rafelbunyol incorpora quatre persones amb el Pla Avalem Experiència

Rafelbunyol incorpora quatre persones amb el Pla Avalem Experiència
02/07/2021 -

Quatre noves persones desocupades de llarga durada comencen hui a treballar a jornada completa a l’Ajuntament de Rafelbunyol per a reforçar la plantilla de neteja viària i d’edificis públics.

Una contractació de sis mesos de durada que ha sigut possible gràcies al Pla Avalem Experiència, posada en marxa a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació. Es tracta d’un projecte que busca donar resposta a la situació d’emergència social que suposa l’elevada taxa d’atur entre les persones de més de 30 anys, especialment en les que porten més de 12 mesos sense treball.

“El foment de l’ocupació entre el nostre veïnat, és una de les nostres prioritats. Des de l’Ajuntament treballem amb totes les entitats públiques autonòmiques i estatals per a aprofitar les oportunitats de contractació que plantegen encara que siguen de manera temporal. Els recursos de l’Administració Local són reduïts, per això agraïm poder recolzar-nos en entitats supramunicipals per a portar a terme actuacions tan necessàries per a la nostra ciutadania com aquestes” afirma Fran López, alcalde de la localitat.

Les noves incorporacions, segons la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Antonia Romero “aniran destinades a reforçar les àrees de neteja i manteniment del municipi, a la vegada que donem treball a persones amb dificultats d’accés al mercat laboral”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + dotze =