25n
25N
25N

Quinze passos de vianants estrenen descomptadors

09/06/2016 -

Amb l’objectiu de millorar la seguretat en cruïlles en què, per la intensitat del trànsit –tant rodat com de vianants– que registren, l’amplària del mateix carrer o la proximitat de centres escolars ho requerixen, el Centre de Gestió de Trànsit de l’Ajuntament de València ha procedit esta setmana a la instal·lació de trenta descomptadors semafòrics en quinze passos de vianants diferents de la ciutat.

Un dels nous descomptadors està situat en la cruïlla de Xàtiva amb Marqués del Túria. A la plaça de l’Ajuntament se n’ha instal·lat un en l’encreuament amb el carrer de la Sang i dos més en el tram de Correus. Se n’han col·locat més en la cruïlla de la plaça de Tetuan amb Capitania i en la plaça de la Porta de la Mar, s’han instal·lat descomptadors en el pas de vianants de General Palanca i en el de Colom, així com en dos passos a l’avinguda de França cap a Menorca i de França cap a l’Albereda. També se n’han instal·lat en l’encreuament de Guillem de Castro amb Àngel Guimerà, en el pas de vianants de l’avinguda del Cid amb Aiora i en l’encreuament del carrer de Jesús amb Pintor Benedito.

Quant a les interseccions pròximes a centres escolars, s’han instal·lat descomptadors en els dos passos del carrer del Clariano –amb Gorgos i Albalat dels Tarongers–, així com en el pas d’Àngel Guimerà amb Palleter.

Esta actuació se suma a l’efectuada desembre passat amb la instal·lació de 30 descomptadors semafòrics en vies principals de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =