25n
25N
25N

Cinc anys de "veu" dels xiquets i xiquetes de Mislata amb el Consell d'Infància

Cinc anys de "veu" dels xiquets i xiquetes de Mislata amb el Consell d'Infància
07/11/2019 -

El Centre Cultural Carmen Alborch de Mislata va ser el lloc triat per a l’acte de celebració del V Aniversari del Consell d’Infància i Adolescència, un òrgan que naixia en 2014 per a aconseguir la participació activa dels xiquets, xiquetes i adolescents, i on es fan propostes d’actuacions orientades a la millora permanent de la qualitat de vida de la infància i l’adolescència en el municipi.

A l’acte de l’efemèride van acudir Carlos Fernández Bielsa, alcalde de Mislata, Lola Hortelano, regidora d’Infància, i Bàrbara Díaz, membre d’UNICEF en la Comunitat Valenciana, que van voler agrair aquest treball que desenvolupen els més xicotets per a millorar el municipi. Per a Bielsa, “una de les meues majors satisfaccions com a alcalde al llarg d’aquests anys va ser veure a Mislata declarada Ciutat Amiga de la Infància.

Hui a Mislata se la coneix i se la reconeix per la clara aposta per les polítiques d’Infància”. A més, el primer edil va aprofitar l’acte per a compartir amb tots i totes el premi concedit en la I Cimera de Ciutats Amigues de la Infància d’UNICEF que acredita a Mislata com una de les millors ciutats del món per a ser xiquet.

En el teatre del Centre Cultural, també van estar presents els membres del Consell que es veurà renovat enguany en l’acte de constitució que se celebrarà el pròxim 20 de novembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Infància.
L’arrencada de la celebració va ser a càrrec dels mateixos xiquets que van mostrar uns vídeos informatius sobre les seues funcions i els seus assoliments. Els tres membres més veterans van animar a la resta de xiquets i xiquetes a unir-se a la iniciativa i van expressar la seua gratitud cap a aquesta institució. També van aprofitar per a reconéixer a tots aquells que han col·laborat a fer possible la seua labor.

Per a concloure l’acte, un grup d’alumnes de primària del CEIP Almassil, van representar l’obra ‘Dibuixa’m un corder’, inspirada en el clàssic francés de ‘El Petit Príncep’. Tant l’adaptació del guió, com la interpretació i els decorats van ser realitzats pels mateixos xiquets i xiquetes, que van deixar clar que a Mislata la infància és cada vegada més protagonista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 9 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
informacion coronavirus