25n
25N
25N

En quines hores cal portar mascareta si fas esport?

En tota la Comunitat Valenciana és obligatori portar la màscara en realitzar exercici, excepte algunes hores

En quines hores cal portar mascareta si fas esport?
01/02/2021 -

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública el passat 29 de gener va anunciar la pròrroga d’algunes mesures fins al 15 de febrer i va modificar algunes de les restriccions que estaven imposades fins ara. La més destacada és l‘obligatorietat de la mascareta a les platges urbanes i mentre es fa esport dins de nuclis de població, tant si és per la via pública com si l’activitat física es fa en una zona verda.

No obstant això, aquesta mesura tan sols és vàlida durant hores concretes. Per tant, quan puc eixir a córrer sense mascareta? Està permés, després de la rectificació de la Generalitat, eixir a córrer sense màscara abans de les 10 del matí i després de les 19 de la vesprada. Això engloba a totes les activitats físiques, per tant, no sols a córrer, sinó exercici físic en general.

En afectar aquesta mesura tan sols a nuclis urbans, en el cas d’estar fóra com per exemple, a la muntanya, no serà necessari en cap cas portar mascareta fent exercici. La Comunitat Valenciana, es va sumar així a Galícia, que va ser la pionera en la implantació d’aquesta sèrie de mesures que afecten esportistes tant professionals com amateurs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 15 =