25n
25N
25N

Quart de Poblet suspén la Passejà de Sant Onofre i la festivitat de la Patrona, la Verge de la Llum

Quart de Poblet suspén la Passejà de Sant Onofre i la festivitat de la Patrona, la Verge de la Llum
07/05/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha anunciat la suspensió de la tradicional Passejà de Sant Onofre i de la festivitat de la patrona del municipi, la Verge de la Llum. Aquesta decisió s’ha pres conjuntament amb l’associació d’Amics de la Passejà i les Clavariesses Verge de la Llum després d’analitzar la situació i valorar la conveniència de realitzar una celebració reduïda o suspendre la mateixa.

Els actes de totes dues festivitats arrenquen a la fi de maig i viuen els seus dies més importants l’1 de juny, amb la festa en honor a la Patrona, i el 9 i 10 de juny, amb la Passejà i el dia de Sant Onofre, per la qual cosa, seguint les directrius de seguretat que s’estan anunciant per a aquesta etapa de la desescalada, resulta inviable que puguen desenvolupar-se assegurant que no es donen situacions d’aglomeració de persones.

“Sens dubte, aquest anunci resulta complicat i dolorós, ja que es tracta de tradicions molt arrelades i volgudes al nostre poble, però tots els quarters i quarteres entenem que el principal és respectar les mesures de distanciament social establertes perquè no es produïsca un rebrot de la pandèmia. Ara mateix ens enfrontem a una situació difícil, però sabem que tornarem a gaudir i viure les nostres festes amb més il·lusió i força que mai”.

Respecte a futures celebracions, l’Ajuntament ha anunciat que s’actuarà amb cautela, estudiant la situació en cada etapa i seguint en tot moment les indicacions de les autoritats sanitàries.

El Consistori continua treballant per a facilitar la volta a l’anomenada “nova normalitat”, prevalent sempre la salut dels veïns i veïnes. Per a això, ha realitzat un repartiment de màscares protectores entre els comerços, així com ha proporcionat màscares a tots els habitatges del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 18 =