25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet dona la benvinguda als i les 14 joves que comencen les seues beques remunerades

L'Ajuntament de Quart de Poblet dona la benvinguda als i les 14 joves que comencen les seues beques remunerades
02/03/2020 -

Un total de 14 joves, 6 estudiants i 8 titulats i titulades, s’han incorporat aquest matí al Consistori de Quart de Poblet per a desenvolupar pràctiques formatives remunerades en el marc del programa de Pràctiques per a Joves impulsat des de l’àrea de Joventut, que lidera Consue Campos. La durada de les beques és de tres mesos, en el cas del primer grup d’estudiants, i de quatre, per als i les titulades.

Campos, acompanyada per Cristina Mora, regidora d’Igualtat i Cultura, i Juan Medina, regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible i Medi Ambient, ha donat la benvinguda als i les acabades d’incorporar, posant-se a la seua disposició davant qualsevol dubte o suggeriment.

Els i les joves gaudiran d’aquesta primera experiència laboral, sempre sota la tutorització del personal tècnic de l’Ajuntament, en diferents àrees, com a Igualtat, Sanitat, UPCCA, Consum, ADL, Turisme, Educació, T.I., Esports, Projectes Europeus o Joventut. Al setembre està previst que comencen les seues beques altres vuit persones titulades.
L’Ajuntament de Quart de Poblet vol incidir així en la promoció de l’ús dels col·lectius amb majors dificultats en projectes que incentiven la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i la no discriminació, el desenvolupament sostenible i la inclusió, com a principis transversals i horitzontals de l’Estratègia Europa 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

bombers
CCCC
Valencia activa