25n
25N
25N

Quart és Europa llança el projecte Total Peace

Quart és Europa llança el projecte Total Peace
22/04/2021 -

Quart és Europa llança el projecte europeu Total Peace, dedicat a aquells que van donar la seua vida per la llibertat. L’organització italiana Centre Pastura di Forlì lidera aquest projecte finançat pel programa “Europa per als ciutadans”, en el qual participen 6 socis europeus de Portugal, República Txeca, Holanda, Espanya i Polònia. El projecte tendeix a ressaltar la memòria de les persones que s’han compromés a construir una Europa lliure, democràtica, no violenta, ecologista i inclusiva i d’una flor simbòlica. L’Ajuntament de Quart de Poblet va triar la flor de la mimosa, la data del 8 de març de 2022 (Dia Internacional de la Dona) i la figura de Federica Montseny, política, sindicalista anarquista i escriptora espanyola i, primera dona ministra en la Història d’Espanya.

Del 23 al 25 d’abril, mentrestant, comencem amb l’esdeveniment de Portugal sobre Celeste Caeiro i la “revolució dels clavells”, amb activitats en línia (a causa de la situació de pandèmia) visibles a través de la plataforma zoom. Les llengües de les activitats seran principalment l’anglés, i també el portugués.

Per a participar en les activitats, les ciutadanes i ciutadans podran registrar-se en el següent enllaç: https://forms.gle/ppW2Go2ghwG45CYj7

Per a obtenir més informació, consulte les pàgines de Facebook, Instagram i Twitter de Quart és Europa

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =