25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet posa en marxa el Servei d'Acompanyament telefònic per a Persones Majors

L'Ajuntament de Quart de Poblet posa en marxa el Servei d'Acompanyament telefònic per a Persones Majors
02/04/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha posat a la disposició de la seua ciutadania més major un Servei d’Acompanyament telefònic, a través del qual el personal municipal es posarà en contacte amb aquelles persones majors de 64 anys que així ho requerisquen per a mantenir converses telefòniques. En aquests diàlegs, en cap moment es demanaran dades personals o confidencials, ja que es tracta d’un espai per a mantenir una conversa i acompanyar.

Amb aquest nou servei públic extraordinari, coordinat per l’equip tècnic municipal, es vol promoure la salut tant física com emocional i psicològica d’un sector de la ciutadania que pot ser més vulnerable davant el confinament establert amb la declaració de l’estat d’alarma ocasionat per la Covid-19.

Així, aquelles veïnes i veïns de Quart de Poblet que desitgen rebre aquest servei d’acompanyament telefònic han d’enviar un email amb el seu nom complet, adreça, telèfon i edat a participaciociutadana@quartdepoblet.org.

A través d’aquest recurs de cura afectiva, l’Ajuntament vol assegurar que totes les persones se senten acompanyades aquests complicats dies, redoblant els seus esforços sempre a atendre aquells col·lectius més sensibles amb mesures de prevenció. A més, permetrà detectar situacions que pogueren ser de risc, derivant-se als serveis indicats el seu tractament.
D’igual manera, des del Consistori s’ha demanat col·laboració ciutadana perquè, en el cas de conéixer a alguna persona que pogués estar interessada, li facen arribar la informació d’aquest nou servei.

D’altra banda, es recorda que en aquells casos que es requerisca una atenció específica professional, es pot acudir al telèfon de Serveis Socials, 961548008, de 9 a 14 hores, o al Servei d’Atenció Psicològica, en els números 667916046 i 667916049, amb horari de 10 a 19 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 9 =

CCCC
torrent