25n
25N
25N

Quart de Poblet reivindica la fi de la violència de gènere amb tallers d'apoderament i espectacles de sensibilització

25-N 2019

Quart de Poblet reivindica la fi de la violència de gènere amb tallers d'apoderament i espectacles de sensibilització
12/11/2020 -

Sota el lema “Vivas i lliures”, l’Ajuntament de Quart de Poblet torna a commemorar el Dia Contra la Violència de Gènere, el 25N, amb activitats de conscienciació i visibilització, des d’una perspectiva positiva. Enguany, per seguretat davant les especials circumstàncies que s’estan vivint, diverses de les propostes dissenyades es dirigeixen a grups de dones ja establits, ja que es tracta de persones que conviuen en els seus respectius espais d’aprenentatge.

El programa arrancarà el dimarts 17 de novembre amb el taller “Camí a casa”, que se celebrarà a les 17.30 hores a la Casa de la Dona. Aquesta activitat de sensibilització sobre feminisme i espai públic que imparteix l’associació Fractala té per objectiu treballar l’apoderament de les dones per a habitar l’espai públic. Les persones interessades poden inscriure’s en https://forms.gle/vjzuwotEzA8ioXBo7.

El dijous 19, a través de la clowferencia “Qui bé et vol et farà riure”, d’Amaia Pérez Marín, es tractarà la qüestió de la violència de gènere amb dos grups ja existents, les alumnes d’Alfabetització i Aules d’Espanyol de la Lliga Espanyola d’Educació i la classe de tertúlia literària de l’EPA. Activitat que es repetirà el 30 de novembre, aquesta vegada, amb el grup d’Apoderament de Casa de la Dona.

L’acte institucional se celebrarà el 25N a les 11 hores en la pista esportiva enfront de la biblioteca pública municipal. Acompanyarà la lectura del manifest l’actuació de Xarxa Teatre “XX:Florera”.
Es recomana a les persones que vulguen assistir que acudisquen amb antelació per a poder complir amb les normes de seguretat i higiene, a més de recordar que l’aforament és limitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =