25n
25N
25N

L'Ajuntament de Quart de Poblet reforça l'assistència domiciliària per a persones majors i persones malaltes soles i aïllades

L'Ajuntament de Quart de Poblet reforça l'assistència domiciliària per a persones majors i persones malaltes soles i aïllades
23/03/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, davant la declaració de l’Estat d’Alarma, ha reforçat el servei d’assistència domiciliària per a assegurar que les persones majors i les persones malaltes que es troben soles i aïllades, reben tota l’atenció necessària.

Així, es proporcionarà suport per a diferents qüestions, a realitzar les compres, cuinar, dur a terme la rentada de la roba o per a la higiene personal. Les persones que requerisquen aquests serveis, tan sols han de telefonar al 961548008 en l’horari de 9 a 14 o al 961536210, que atendrà 24 hores.

D’altra banda, el Consistori apel·la a la col·laboració ciutadana perquè la persona que siga coneixedora de veïns i veïnes que necessiten aquest suport i pel motiu que siga no puguen sol·licitar-lo, col·labore i informe a través d’aquests mateixos telèfons.

Es tracta d’una mesura més, dins del protocol d’actuació establert amb el qual reforça i intensifica l’atenció a les persones usuàries dels Serveis Socials, facilitant la gestió de sol·licituds. Així, la resta d’atencions es realitzaran també de manera telemàtica de 9 a 14 hores a través del telèfon 961 548 008 i del correu electrònic socials@quartdepoblet.org, mentre que per als tràmits, la ciutadania compta amb la seu electrònica https://quartdepoblet.sedipualba.es/.

Quant al servei de suport psicològic i socioeducatiu a les famílies, xiquets i xiquetes i adolescents que ho necessiten es realitzarà a través del número de telèfon 667 916 152,en el mateix horari d’atenció de 9 a 14 hores.

Una de les principals mesures que ha assumit l’Ajuntament, ha estat la de mantenir els tràmits de les prestacions socials per a atendre les necessitats bàsiques. Amb això, s’asseguren les ajudes a l’alimentació, l’anomenada “targeta moneder”, les ajudes per a la lactància i les prestacions econòmiques d’emergència social, com a subministraments energètics o habitatge.

Quant a les mostres d’interés manifestades per part de les veïnes i veïns per a col·laborar de manera voluntària en el que pogués ser necessari, el Consistori ha agraït aquest moviment de solidaritat i ha demanat que en el cas de conéixer l’existència d’alguna persona o família amb necessitat d’atenció, es comunique als serveis socials municipals perquè se li preste l’ajuda professional necessària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − set =