25n
25N
25N

Quart de Poblet, model de mobilitat intel·ligent i sostenible a Europa

Quart de Poblet, model de mobilitat intel·ligent i sostenible a Europa
31/08/2020 -

Quart de Poblet es caracteritza per ser un municipi en constant evolució, pioner a convertir-se en una ciutat intel·ligent i sostenible. Un clar exemple d’això són les polítiques de mobilitat implementades per l’Ajuntament que, amb motiu de la Setmana Europa de la Mobilitat 2020 (SEM), seran presentades en diferents fòrums de tota Europa.

El primer d’aquests tindrà lloc a Madrid, el pròxim 17 de setembre. El Ministeri de Transició Ecològica organitza la jornada “Per una mobilitat sense emissions”, en la qual Quart de Poblet exposarà el seu projecte pilot de Rutes Escolars Segures i Intel·ligents. El regidor de l’àrea, Bartolomé Nofuentes, serà l’encarregat d’explicar aquesta iniciativa que forma part del projecte europeu SmartGov, en el qual s’empra el big data per a definir els millors recorreguts per als i les escolars.

La setmana següent, el dilluns 21 de setembre, serà el torn del fòrum de Create Streets Onward, a Londres, que podrà seguir-se a través de la plataforma virtual “Run the world”. I el 30, Brussel·les acollirà una nova jornada centrada en la mobilitat.

En aquests espais, Nofuentes detallarà algunes de les actuacions que recull el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i Intel·ligent (PMUS) de Quart de Poblet, que recentment ha sigut actualitzat centrant-se en projectes desenvolupats en el polígon industrial.

La creació i millora de carrils bicis, l’adequació dels espais per a millorar la seua accessibilitat o el disseny de recorreguts a peu entre els punts de major afluència del municipi, són alguns dels aspectes que el municipi mostrarà com a exemples de bones pràctiques.

De manera paral·lela, com cada any, l’àrea de Mobilitat ha dissenyat diferents activitats amb motiu de la SEM 2020 que, donada la situació actual es desenvoluparan principalment a través de les xarxes socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =