caixa popular

Quart de Poblet inicia la construcció d'altres tres pistes multiesport a l'aire lliure en parcs del municipi

Quart de Poblet inicia la construcció d'altres tres pistes multiesport a l'aire lliure en parcs del municipi
24/07/2017 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de l’àrea d’Urbanisme, que dirigeix Juan Medina, ha iniciat un projecte per a la renovació dels equipaments de jocs del parc infantil de Sant Onofre i la remodelació amb equipaments lúdics esportius d’altres dues zones, situades en el carrer Ermita de Sant Onofre i en la plaça Sant Rafael. La inversió total supera els 207.000 euros.

Les obres, que tenen una durada prevista de dos mesos, ja han començat en la calle Ermita de Sant Onofre on s’ha dissenyat un nou espai que completarà l’oferta lúdica esportiva del parc infantil amb una pista multideportiva de gespa artificial i una pista de ping pong. De la mateixa manera, en la plaça Sant Rafael s’instal·laran una pista multideportiva amb porteries i canastres i una pista de ping pong, que se situarà sobre el terreny disponible de terra morterenca que no està en ús actualment.

Quant al parc infantil de Sant Onofre, s’ha cercat crear un espai de jocs que abaste el major rang d’edats, per la qual cosa el parc es dividirà en tres àrees diferenciades. En la primera zona s’instal·larà un gronxador múltiple de forma pentagonal, un gronxador doble amb un seient inclusiu i un seient doble, i un carrusel. L’àrea central inclourà un joc de gran grandària i tematizat, amb elements de joc accessibles des del sòl. Finalment, el parc disposarà d’un espai anomenat “circuit aventura” que comptarà amb relleus i tossals definits en el paviment i que també disposarà d’un tobogan i una zona per a enfilar.

Amb aquesta intervenció en els parcs, l’Ajuntament continua en la línia d’introduir elements de joc inclusius perquè puguen gaudir-los els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional, com els existents en el nou parc Recreatiu-Poliesportiu del carrer Roll dels Eres. Aquestes actuacions estan incloses en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + 14 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris