25n
25N
25N

Emprenedores i emprenedors de Quart de Poblet es formen en el taller "Emprencoop"

Emprenedores i emprenedors de Quart de Poblet es formen en el taller "Emprencoop"
04/12/2020 -

Deu emprenedors i emprenedores de Quart de Poblet han finalitzat el programa de formació en gestió de microempreses “Emprencoop: Creació de Microempreses 2020”, organitzat per l’Ajuntament dins del seu Pla de Promoció de l’Ocupació. El taller ha sigut impartit per la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA) en el marc de l’acord signat entre aquesta i el Consistori.

L’objectiu que es persegueix amb aquest curs és el de proporcionar eines, coneixements i assessoraments a aquells veïns i veïnes del municipi que van decidir posar en marxa el seu negoci per compte propi.

Al llarg de tres sessions de quatre hores de duració cadascuna, les persones emprenedores han aprés la importància de realitzar un pla d’empresa i s’han introduït en els processos bàsics necessaris per a la posada en marxa i gestió de tota iniciativa d’autoocupació.

El regidor d’Ocupació i Promoció Econòmica, Ángel Lorente, ha acudit a l’última sessió del taller per a interessar-se per l’acolliment del mateix i posar-se a la disposició de l’alumnat. Gràcies a l’acord amb entre el Consistori i FEVECTA, s’ofereix de manera gratuïta un servei personalitzat d’assessorament per a la constitució i posada en marxa d’iniciatives d’autoocupació sota la fórmula cooperativa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − nou =