25n
25N
25N

Quart de poblet lliura els Premis Educatius als alumnes amb millors expedients i amb major qualitat humana

Quart de poblet lliura els Premis Educatius als alumnes amb millors expedients i amb major qualitat humana
20/05/2021 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha entregat els Premis Educatius corresponents al curs 19-20. El guardó no sols s’atorga als millors expedients acadèmics amb mitjana d’excel·lent sinó també als alumnes que més s’han esforçat i que tenen major qualitat humana. La X edició ha sigut especialment significativa per l’any tan dur i difícil que han viscut per la pandèmia “en la qual han hagut d’estudiar des de casa, compartir ordinador o taula d’estudi i traure forces i motivació quan el que ens envoltava era descoratjament”, ha insistit la regidora d’Educació, Consue Campos.

En un acte més íntim que altres anys però molt emotiu, l’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, ha felicitat els premiats perquè “sou l’orgull del nostre poble”. També ha agraït a la comunitat educativa la gran tasca realitzada perquè els centres foren segurs i per mantenir la qualitat en l’ensenyament”.

Consue Campos, ha destacat que “és un dels actes més bonics i especials”. A més, ha volgut incidir en el premi atorgat a l’alumnat que més ha treballat i ha aconseguit aprovar el curs. Algun d’ells ha travessat circumstàncies molt dures: “És un reconeixement del qual ens sentim especialment orgullosos pel que significa que altres alumnes siguen reconeguts per altres valors més enllà de les seues notes i perquè l’esforç no sempre va unit al resultat de l’expedient acadèmic. No heu d’oblidar que sempre tindreu al vostre costat companys i companyes que s’esforcen tant o més que vosaltres però que per diversos motius mai obtenen els vostres mateixos resultats però el seu treball personal, la seua constància i el seu interés per aprendre és tan important i valuós com el vostre. Sentir-vos afortunats també per això.”

Cadascun dels alumnes premiats rebrà, a més de l’afecte, l’orgull i reconeixement públic, una dotació econòmica de cent euros.

L’alcaldessa i la regidora d’Educació també han recordat la tasca dels pares i mares durant el confinament que, sobretot amb els més xicotets, han exercit de mestres.

L’Ajuntament, malgrat no tindre les competències en matèria educativa, s’involucra molt en la gestió educativa del municipi, i per això, durant el confinament i després d’aquest, ha volgut col·laborar posant a la disposició dels centres i dels alumnes i alumnes ordenadors i tauletes amb connexió gratuïta a internet perquè tothom poguera seguir les classes. Així mateix ha habilitat una sala d’ordinadors i reforçat econòmicament el programa municipal per a combatre la bretxa digital.

Els premiats pel seu expedient i esforç en Primària són: Carlos Griñó Alcañiz, Iván Inat Pulido, Joel Poza Jarque, Daniel Fita González, Carlos Griñó Sanmartín, Elena Sanz Navarro, Carolina Colomer Sahuquillo, Aroa Sánchez Garrido, Adrián Valenzuela Ojeda, Claudia Valiente Sebastián, Alejandro García Carmona, Angélica Giménez Rebane, David Ortiz Lasobras, Noemí Cortés Castillo, Iván Huertas Sánchez, Nofre Ruiz Iruela, Ziyed Hajifi, Juan Ridaura Olivares, Paula Moya Martínez, Paula Barrajón Cabrera, Jorge Soriano Castellano, María Ausina Soler i Manuel García Romero.

Els premiats pel seu expedient i esforç en Secundària són: Anaís Redondo López, María Mezzotero Usagre, Paula Pineda Descalzo, Marta Valera Abietar, Nhelety Vazquez Da Costa Guimaraes, Natalia Sánchez Lorente, Carla Morales Domínguez, Noelia Romero López, Francisco Javier Cuni Araque, Lucía Sanmartín Vallejo, Laila Soriano Abdul, Marta Gil Grado, Mireia Domingo Ortiz, Natalia Lucas Mellado, Jaume Isaac Torres Páez, Adrián Trujillo de Dios, Mayreth González Melchor i Mireia Cuartero Fernández.

Enllaç del vídeo: https://youtu.be/JMQSunj2Nns

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 3 =