25n
25N
25N

Quart de Poblet posa en marxa el curs en línia "Millor tard que mai; perquè la igualtat no té edat"

Quart de Poblet posa en marxa el curs en línia "Millor tard que mai; perquè la igualtat no té edat"
04/02/2021 -

La crisi sanitària i les mesures de confinament que s’apliquen per a tractar de contrarestar-la estan afectant negativament a molts dels aspectes de la vida diària, en alguns casos, d’una manera que podria arribar a passar quasi desapercebuda. Dones que pateixen la violència masclista han vist aquest últim any com s’incrementava el temps de convivència amb els seus maltractadors, mentre que es restringien els seus contactes amb la resta del seu entorn.

Conscient d’això, l’Ajuntament de Quart de Poblet no sols va mantenir els serveis d’atenció a dones que pateixen violència masclista durant els mesos més durs del primer estat d’alarma, sinó que els va reforçar. Una labor que ha anat de la mà de programes i campanyes de prevenció, a través dels quals es vol sensibilitzar i conscienciar a tota la població d’aquesta problemàtica.

Ara, gràcies al treball transversal entre l’àrea de Majors i Igualtat, s’ha posat en marxa un nou taller destinat a persones de més de 55 anys. Sota el títol “Millor tard que mai, perquè la igualtat no té edat”, durant sis sessions en línia es tractaran diferents qüestions centrades en trencar amb els estereotips i els rols de gènere, donar valor a les labors domèstiques, aprofundir en la idea d’amor romàntic o saber com reaccionar davant situacions de risc.

Una professional de Casa de la Dona serà l’encarregada de dur a terme el taller, si bé, les i els protagonistes seran les persones participants, ja que es vol crear un espai de debat i diàleg en el qual siguen les veïnes i veïns els qui compartisquen els seus coneixements, experiències i les seues pròpies reflexions. A més, cada tema s’abordarà comptant amb el suport d’un document audiovisual.

Les sessions es realitzaran cada dimecres, des del 10 de febrer al 17 de març, de 10 a 11 hores. Les persones interessades poden inscriure’s enviant un correu a majors@quartdepoblet.org, indicant nom i cognoms i telèfon, o telefonant al 687 606 248.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 1 =

museo prehistoria