25n
25N
25N

Quart de Poblet contractarà 8 persones dins del programa ECOVID de la Generalitat

Quart de Poblet contractarà 8 persones dins del programa ECOVID de la Generalitat
27/10/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet continua implementant mesures de foment de l’ocupació, especialment destinades als col·lectius més vulnerables, tractant de pal·liar les conseqüències negatives que la crisi sanitària està tenint en el mercat laboral. En aquesta ocasió, a través del programa ECOVID de la Generalitat Valenciana, el Consistori contractarà huit persones desocupades de més de 30 anys.
Per a desenvolupar aquesta iniciativa, l’objectiu de la qual és cobrir i contenir els efectes produïts pel COVID19, el municipi ha rebut una subvenció de 111.544 ’40 euros des de LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

En concret s’incorporaran quatre operaris o operàries i quatre auxiliars de serveis. Durant sis mesos, a jornada completa, el personal contractat durà a terme labors relacionades amb la crisi sanitària, com el reforç en tasques de desinfecció de les àrees de major trànsit, com a parcs o voltants d’edificis públics o comerços; o donant suport en la verificació i compliment de mesures preventives en infraestructures i espais municipals, donant atenció i informació en espais públics, realitzant gestió de cues o control d’accessos.

Per a participar s’ha d’estar inscrit correctament en LABORA. Tota la informació es troba en la pàgina web http://www.labora.gva.es/va/ciutadania, en la pestanya “Entitats”, secció ” Ajudes – Subvencions”, “Foment de l’Ocupació”, “Corporacions locals”. O a través del link http://www.labora.gva.es/documents/166000883/172420004/instrucciones+ECOVID+2020.pdf/715f8df0-8c7e-4ede-8341-f55c9d883c2e.

També es pot veure el vídeo tutorial “Autoentrevista: Com es fa? #Videotutorial pas a pas” en el canal de Youtube de GVA Labora.

Aquest nou programa ve a sumar-se a la recent contractació d’altres sis persones dins del programa de reinserció laboral EMCORP i a la posada en marxa de la iniciativa “Et formem Opcions Quart 2020”, per la qual el municipi ha rebut 360.309’6 euros per a desenvolupar aquest projecte mixt d’ocupació-formació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =