25n
25N
25N

Quart de Poblet aposta per un Sant Valentí en igualtat

Quart de Poblet aposta per un Sant Valentí en igualtat
13/02/2020 -

Davant la proximitat de la festivitat de Sant Valentí, l’equip tècnic de la Casa de la Dona de l’Ajuntament de Quart de Poblet s’ha acostat als centres educatius públics per a treballar amb els últims cursos de primària què és l’amor. Així, a través d’activitats dinàmiques i participatives, l’alumnat ha pogut reflexionar sobre la relació existent entre els mites de l’amor romàntic i la violència de gènere.

L’objectiu final que es persegueix amb aquesta formació és que les alumnes i els alumnes siguen capaços de detectar els pilars sobre els quals ha de mantenir-se una relació romàntica sana: la llibertat, la confiança, la igualtat i el respecte. Al mateix temps, es busca fomentar la capacitat per a la detecció d’actituds i comportaments que, en nom de l’amor, poden resultar nocius per a les xiques i dones.

Aquests tallers, impartits per l’àrea d’Igualtat que lidera Cristina Mora, formen part del programa de sensibilització i formació acordada amb els col·legis d’educació infantil i primària del municipi, en els quals es tracten tres grans temàtiques: rols i estereotips, ús del llenguatge inclusiu i no sexista, i prevenció de la violència de gènere.

Aquest treball de formació i conscienciació en edats primerenques s’ha convertit en un dels pilars de les polítiques igualtat que desenvolupa el Consistori, conscients que és imprescindible treballar des de la infància per a erradicar de la violència de gènere.

Aquests tallers gratuïts, emmarcats en els objectius establits en l’III Pla d’Igualtat d’Oportunitats 2017-2021 de Quart de Poblet, s’han consolidat en el municipi, tant pel temps que porta impartint-se com per l’efectivitat i satisfacció que expressa cada any el professorat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus