25n
25N
25N

Trenta veïns i veïnes treballaran a l'Ajuntament de Quart de Poblet dins del projecte Et Formem Opcions 2020

Trenta veïns i veïnes treballaran a l'Ajuntament de Quart de Poblet dins del projecte Et Formem Opcions 2020
30/11/2020 -

L’Ajuntament de Quart de Poblet ha rebut a l’alumnat del projecte “Et Formem Opcions 2020”, 30 veïns i veïnes que durant sis mesos, prorrogables un any, participaran en aquest programa mixt de formació i ocupació subvencionada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

L’alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ángel Lorente, ha volgut donar la benvinguda als alumnes i alumnes i s’ha posat a la seua disposició. Martínez ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives que permeten millorar les capacitats a través d’una experiència laboral pràctica, potenciant amb això l’ocupabilitat dels i les participants.

En concret, s’impartiran tres especialitats: Operacions bàsiques en el muntatge i manteniment d’instal·lacions d’energies renovables; Operacions auxiliars d’obra de paleta de fàbriques i cobertes; i Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria.

Amb aquesta proposta, l’Ajuntament se centra a millorar i innovar en els serveis públics que es presten seguint criteris de sostenibilitat. Entre ells, la millora de l’eficiència energètica en instal·lacions tèrmiques, el consum eficient d’aigua potable, la millora de l’aïllament i l’aplicació de revestiments amb noves tècniques i productes, la recuperació d’espais verds i d’espècies autòctones en entorns urbans, la introducció d’espais enjardinats en edificis i la lluita contra les plagues mitjançant mètodes i productes ecològics.

El projecte, seleccionat dins del programa “Escoles d’Ocupació Et Formem” de la Conselleria destinat a persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, ha rebut una subvenció de 360.309 ‘6 euros.

L’equip de govern de Quart de Poblet ha reforçat les seues polítiques de promoció d’ocupació, eix central de treball des de fa dècades, a causa de la crisi sanitària. Són nombrosos els projectes que s’estan desenvolupant en aquest camp i amb els quals es pretén arribar als col·lectius més afectats, com els d’ús d’interés social per a majors de 30 anys, la contractació de persones joves a fi que adquirisquen experiència o el Taller d’Ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =