25n
25N
25N

Un total de 59 veïns de Puçol seran contractats aquest estiu amb el programa de l'atur agrícola

Un total de 59 veïns de Puçol seran contractats aquest estiu amb el programa de l'atur agrícola
18/05/2021 -

Aquest estiu, l’Ajuntament de Puçol realitza una nova convocatòria destinada a treballadors agrícoles aturats. L’única condició per a presentar-se és haver treballat almenys tres mesos, durant l’últim any, en el sistema especial agrari de la Seguretat Social. Els veïns contractats s’ocuparan de sis actuacions de millora d’infraestructures agrícoles.

Aquells veïns que complisquen els requisits i estiguen interessats a treballar aquest estiu han de sol·licitar cita prèvia, cridant en horari d’oficina al telèfon 960 611 376. La data màxima per a sol·licitar la cita prèvia és el 2 de juny.

Els projectes de millores agrícoles que s’escometran aquest estiu són: la séquia del camí Alqueries, la séquia del camí Assegador, el manteniment de cunetes, el desbrossament i la tanca de fusta del camí La Mar, la séquia del camí Brosquil i la neteja dels marges del barranc Pasqual en el polígon industrial Camp Anníbal.

Aquestes actuacions suposaran la contractació de 59 veïns en períodes d’un o dos mesos, per un import total de 141.000 euros en mà d’obra i 24.000 € en materials.

«En total, tenim 165.000 euros destinats a pal·liar l’atur agrícola en època estiuenca, alhora que es milloren les infraestructures. D’aquest import, el SEPE aporta 140.500 i l’Ajuntament 24.500 euros», apunta Elena Camarero, regidora d’Ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =