25n
25N
25N

La Policia Local de València inicia el dimarts el repartiment de més de 100.000 mascaretes de protecció en les parades de metro i EMT

Aarón Cano recorda que es facilitaran màscares per prevenció i seguretat només als qui s’incorporen al seu treball i que es manté el confinament domiciliari

La Policia Local de València inicia el dimarts el repartiment de més de 100.000 mascaretes de protecció en les parades de metro i EMT
13/04/2020 -

La Regidoria de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València ha informat este matí del repartiment de 100.000 màscares com a mesura d’higiene i prevenció a partir de demà per a totes aquelles persones que es reincorporen al treball després de la Setmana Santa i utilitcen el transport públic amb la finalitat d’evitar la propagació del virus COVID-19. El regidor de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València. Aarón Cano, ha indicat que el repartiment de les caretes de protecció es realitzarà “únicament per a aquelles persones que han de reincorporar-se al treball i es realitzarà des dels principals nodes de transport de la ciutat de València”.

“Encara així és important puntualitzar que es mantenen el confinament domiciliari de la major part de la població, únicament es repartiran màscares a les persones que s’han de reincorporar al treball”, ha precisat Cano qui ha destacat que este repartiment es realitzarà “per raons de seguretat per les quals el Govern ha pres esta mesura”. Ha recordat que s’està “treballant perquè es proveïsca a totes les farmàcies durant esta setmana del nombre suficient de màscares per a totes aquelles persones que el requerisquen”.

Respecte al repartiment de 100.000 màscares, la regidoria de Protecció Ciutadana ha informat que s’ha dividit la ciutat en dues zones, nord i sud 110 agents de la Policia Local de València procediran al repartiment a partir de primera hora de demà, en ser avui festiu local, en la zona sud en la qual es troben les següents parades:

METRO

UDI LINEAS LUGAR ESTACION
4a UDI 1-2-3-5-9 Àngel Guimerà – Gran Via Ferran el Catòlic Àngel Guimerà
4a UDI 1-2 Plaça Espanya Plaça Espanya
3a UDI 1-2-7 Giorgeta – Mora de Rubielos Jesús
4a UDI 1-2-8 Giorgeta – Roig de Corella Jesús
3a UDI 1-2-7 Gaspar Aguilar – Fontanars dels Alforins Patraix
3a UDI 1-2-7 Campos Crespo – Juan de Garay Safranar
3a UDI 1-2-7 Campos Crespo – José Andreu Alabarta Sant Isidre
4a UDI 3-5-9 Avenida Cid – Avenida Tres Cruces Nou d’Octubre
4a UDI 3-5-9 Avenida Cid (Central PLV) Avenida Cid
4a UDI 3-5-9 Xàtiva – Alacant Xàtiva
1a UDI 3-5-9 Xàtiva – Ribera Xàtiva
1a UDI 3-5-7-9 Plaza Els Pinazo Colón
UMA 3-5-7-9 Cauce del Túria (bajo puente Exposició) Albereda
4a UDI 7 Bailén – Vives Liern Bailén

EMT

Quant a les parades de l’EMT, el repartiment es durà a terme en les parades de les línies 4, 5, 6 i 7.

En cuanto a las paradas de la EMT, el reparto se llevará a cabo en las siguientes paradas:
Línea 4: Plaza América, Navarro Reverter, Porta de la Mar, Palacio de Justicia, Paz, Plaza Reina, San Vicente Mártir, Plaza Ayuntamiento, Barcas, Pintor Sorolla, Plaza Alfonso el Magnánimo, Palacio de Justicia, Porta de la Mar, Navarro Reverter, Plaza América.

Línea 5: Colón, Xátiva, Guillém de Castro, Blanquerías, Conde Trenor, Pintor López, Plaza Tetuán, General Palanca, Porta de la Mar.

Línea 6: Conde Trenor, Pintor López, Plaza Tetuán, General Tovar, Paz, Marqués de Dos Aguas, Poeta Querol, Pascual y Genís, Félix Pizcueta, Gregorio Mayans, Pintor Salvador Abril, Péris y Valero, General Urrutia, Plata, Ausias March, Plata, Zapadores, Maestro Aguilar, Plaza Barón de Cortés, Ruzafa, Xátiva, Marqués de Sotelo, Plaza Ayuntamiento, Barcas, Pintor Sorolla, Plaza Alfonso el Magnánimo, Palacio de Justicia, Porta de la Mar, Justicia.

Línea 7: Plaza Ciudad de Bujas, Barón de Cárcer, San Pablo, Maruqés de Sotelo, Xátiva, Alicante, Castellón Cádiz, Fuente San Luis, Grabador Jordán, Vicario José Ramón, Plaza Músico Cuesta, Grabador Jordán, Ebanista Caselles, Ausias March, Puig Campana, Doctor Waksman, Font de la Figuera, Sueca, Gran Vía Germanías, Ruzafa, Xátiva, Plaza San Agustín, Barón de Cárcer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =