caixa popular

Puig i Oltra, orgullosos de la tolerància dels valencians amb el col·lectiu LGTBI

Puig i Oltra, orgullosos de la tolerància dels valencians amb el col·lectiu LGTBI
25/06/2017 -

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assistit a la manifestació de l’Orgull LGTBI de València, on ha advocat per “poder compartir un dia de llibertat i d’alegria per la recuperació, a poc a poc, dels drets perduts.”

Puig ha volgut destacar també el caràcter tolerant de la Comunitat amb el col·lectiu LGTBI, recordant una recent enquesta sobre els valors dels valencians, en la qual s’afirma que, “pràcticament, la immensa majoria de la societat entén perfectament la diversitat, vol viure la seua vida en llibertat i vol que els altres puguen viure també d’eixa manera”.

Segons el cap del Consell, dades com aquests converteixen a València “en una ciutat millor, una ciutat de valors, avançada, progressista, de la qual tots ens hem de sentir orgullosos”, ha afegit.

Per la seua banda, la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha subratllat l’avanç en matèria de drets experimentat durant aquesta legislatura. Oltra ha recordat l’aprovació de la Llei autonòmica integral del reconeixement del dret a la identitat i a l’expressió del gènere. “Aquesta Comunitat per fi té una normativa que permet que el col·lectiu transsexual puga autodeterminar la seua identitat de gènere”.

La vicepresidenta advoca per seguir treballant en aquest sentit, i assegura que “ara toca avançar per a desplegar completament aquesta llei”. També recorda que “la recuperació de drets perduts per a un col·lectiu tan vulnerable com el transsexual, fa que avui estiguem millor que fa un any”, ha afirmat.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 5 =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris