25n
25N
25N

Puig diu que el Festival dels Balcons ha ajuntat "el millor dels valencians: l'alegria de la música"

Puig diu que el Festival dels Balcons ha ajuntat "el millor dels valencians: l'alegria de la música"
19/03/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat aquest dijous que el Festival dels Balcons ha ajuntat “el millor dels valencians: l’alegria de la música i la responsabilitat de seguir a casa” per la crisi sanitària del Covid-19 i l’estat d’alarma decretat pel Govern. Així mateix, ha donat les gràcies a tots els músics de la Comunitat Valenciana i de fora d’aquest territori que han participat en aquesta iniciativa.

“Gràcies músics”, ha assenyalat el cap del Consell en un missatge emés a través del seu compte de Twitter. El responsable autonòmic ha afirmat que aquest dijous, dia de San José i jornada gran de les Falles, que han hagut de ser ajornades per la crisi del coronavirus, aquest festival ha servit per a mostrar el “millor” dels habitants de la Comunitat Valenciana.

“En un San José tan trist, el #FestivalDelsBalcons ha ajuntat el menor dels valencians: l’alegria de la música i la responsabilitat de seguir a casa”, ha exposat, alhora que ha indicat que davant el Covid-19 “no ens podem relaxar”.

“Ara ens la juguem per a frenar el virus. Però des dels balcons, aquest poble sona millor”, ha agregat el president de la Generalitat. Recentment, també en la seua xarxa social, Ximo Puig va manifestar que aquests dies haurien de ser “de festa i d’alegria per les Falles i la Magdalena” de Castelló i va lamentar que “en canvi, els nostres carrers estan en silenci i són els balcons els que animen”.

“Vull transmetre molta força i el meu afecte a les persones contagiades que estan lluitant contra el virus. Junts podrem”, va asseverar Puig.

El Festivals dels Balcons’ ha sigut una iniciativa organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) en col·laboració amb l’humorista valencià Eugeni Alemany “per a omplir els carrers de música” i estar al costat de la població, reclosa a casa per la crisi del coronavirus.

“OMPLIR ELS CARRERS DE MÚSICA”

Aquesta iniciativa, convocada amb l’etiqueta #FestivaldelsBalcons, pretenia “omplir els carrers de música” des dels balcons i les finestres per a animar a tota la ciutadania i estar també al costat de la part que l’està passant pitjor perquè s’ha vist afectada pel Covid-19 o ha perdut a algun familiar o amic per aquesta malaltia.

La convocatòria ha coincidit amb la celebració aquest dijous, 19 de març, del dia de San José, festiu en la Comunitat Valenciana i dia gran i ultime de les Falles, unes celebracions que enguany han hagut de ser ajornades per la crisi sanitària generada pel citat virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × un =