25n
25N
25N

Puig sobre la petició de regularització fiscal de Joan Carles I: "Qualsevol ciutadà ha de complir amb Hisenda"

Puig sobre la petició de regularització fiscal de Joan Carles I: "Qualsevol ciutadà ha de complir amb Hisenda"
07/12/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha recalcat aquest dilluns que les informacions que s’estan publicant sobre el rei emèrit Joan Carles I “no són gens edificants” i, en concret, sobre la petició de regularització fiscal, ha recalcat que és “obvi” a “qualsevol ciutadà ha de complir amb Hisenda” i que “a més responsabilitat, major consciència d’assumir la fiscalitat que li corresponga”.

Puig, després de presentar la campanya ‘Comando Z’ del Consell Valencià de la Joventut i la Generalitat, ha comentat que “tot” el que està apareixent en els mitjans de comunicació respecte al rei emèrit és “molt preocupant” i “per descomptat, gens edificant”.

En concret, sobre la petició de regularització fiscal, ha assenyalat que és “obvi qualsevol ciutadà ha de complir amb Hisenda” i que “com més gran responsabilitat, major és la responsabilitat que ha de complir”. “A major responsabilitat, major consciència d’assumir la fiscalitat que li corresponga”, ha recalcat.

D’altra banda, preguntat per la intenció de Joan Carles I de tornar a Espanya per Nadal, el president de la Generalitat ha assenyalat: “No entra en les meues preocupacions”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =