25n
25N
25N

Puig sobre si es tornarà a presentar a un tercer mandat: "A dia de hui la decisió no està presa"

Puig sobre si es tornarà a presentar a un tercer mandat: "A dia de hui la decisió no està presa"
18/06/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, preguntat aquest dimarts per si es presentarà a la reelecció d’un tercer mandat, ha assenyalat: “A dia de hui, la decisió no està presa i la prendré quan corresponga pensant en l’interés general”.

Puig, en una nova edició de les Trobades SER organitzada per Ràdio València, ha recalcat que no vol que la possibilitat de tornar a presentar-se a la Presidència de la Generalitat una tercera legislatura es convertisca en un debat “recurrent”. No obstant açò, no ha descartat aquesta possibilitat. “La decisió es prendrà en el moment oportú, que serà quan corresponga”, ha apuntat.

Sobre aquest tema, ha comentat que estan començant una legislatura “apassionant” i queden quatre anys de legislatura, que és un temps “terrible, és un espai interminable”. Per açò, ha mantingut que parlarà d’aquesta decisió “dins de tres anys però ara no té sentit”. “No vull que siga un debat recurrent”, ha insistit.

Amb tot, ha admès que es tracta d’una decisió que “a dia de hui no està presa” i que adoptarà “quan corresponga pensant en l’interés general”. “Amb total sinceritat vaig a treballar al 100 per cent perquè és el que exigeix la ciutadania, no sé què serà dins de quatre anys, però si el que ara se m’exigeix és treballar amb la màxima il·lusió, dedicació i treball”, ha postil·lat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 17 =

bienal mislata 2019
bienal mislata 2019
premios go valencia
ficcions 2019-2020