Puig davant la candidatura de Rodríguez amb una nova marca: "Cadascun és amo i senyor de les seues actuacions"

Puig davant la candidatura de Rodríguez amb una nova marca: "Cadascun és amo i senyor de les seues actuacions"
18/04/2019 -

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha afirmat aquest dijous després de conéixer-se que l’expresident socialista de la Diputació de València Jorge Rodríguez –investigat en el cas Alqueria–, encapçalarà la candidatura a Ontinyent amb una nova marca després d’abandonar el PSOE que “cadascun és amo i senyor de les seues actuacions i els altres de jutjar-les”.

Així s’ha pronunciat Puig en declaracions als mitjans en ser preguntat per la decisió de Rodríguez de concórrer a les eleccions locals del 26 de maig amb la marca ‘La Vall Ens Uneix’ i si li sorprèn que aquesta estiguera constituïda ja des de fa un temps.

Respecte a la seua opinió sobre que un imputat encapçale una llista electoral com en aquest cas, ha indicat que no és del PSOE. “Cadascun ha d’assumir la seua responsabilitat, jo respecte totes les persones, en el PSOE això no pot ser”, ha apuntat.

Preguntat sobre si el partit ha valorat les repercussions que açò podria tindre quant a la representació socialista en la corporació provincial, Puig ha asseverat que “l’ètica de la responsabilitat va més enllà de qualsevol conjuntura electoral tant en aquest cas com en uns altres”.

Ha posat l’exemple de Catadau, també a València, on “probablement” el PSPV no tindrà candidatura després d’haver apartat al qui fóra alcalde socialista Manolo Bono, “una persona que havia recolzat o havia estat justificant en certa mesura una qüestió irrenunciable com la violència de gènere”.

“És que tot no val en política i l’impuls ètic és un element fonamental per a la confiança, hem alçat entre tots la hipoteca reputacional de la Comunitat i no volem tornar al passat de cap manera. I per açò ara cal ser més exigents i més autoexigentes que mai”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + un =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria