25n
25N
25N

Puig reconeix preocupació pel desproveïment i demana no viatjar: "No és el moment"

Puig reconeix preocupació pel desproveïment i demana no viatjar: "No és el moment"
12/03/2020 -

El ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, ha reconegut l’existència de preocupació pel desproveïment d’aliments i productes en alguns supermercats valencians davant la pandèmia del coronavirus, encara que ha apel·lat a la prudència i a evitar els desplaçaments en la mesura que siga possible.

“No sembla oportú ni raonable viatjar, no és el moment”, ha subratllat als periodistes després d’anunciar la suspensió de les classes en tots els centres educatius per la Covid-19, a partir del dilluns i de manera indefinida.

Preguntat per un possible aïllament preventiu com es baixara a Madrid, Puig ha afirmat que en el Consell estan “preocupats pel que està succeint davant una sèrie de presència massiva i de desproveïment en alguns supermercats”.

I sobre la possibilitat de tallar les comunicacions amb Madrid, ha recordat que no depén de la Generalitat i ha defensat que adopten les mesures que poden. “Estem preocupats perquè la situació no ajuda a mantenir l’estat de contenció”, ha afirmat.

En aquest escenari, Puig ha cridat a la calma i a complir sempre les recomanacions. “Som una comunitat profundament hospitalària, però en aquest moment cal seguir les indicacions de les autoritats sanitàries”, ha asseverat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + quatre =