25n
25N
25N

Puig promet pressupostos per a 2020 per a "garantir estabilitat en temps d'incertesa"

Puig promet pressupostos per a 2020 per a "garantir estabilitat en temps d'incertesa"
24/10/2019 -

El ‘president’ de la Generalitat, Ximo Puig, ha garantit que hi haurà nous pressupostos autonòmics per a 2020 i que s’aprovaran la setmana vinent, amb l’objectiu de “garantir l’estabilitat en temps d’incertesa, enfortir l’autogovern en temps de recentralització i avançar en els drets dels valencians que alguns posen en dubte”.

Amb els nous pressupostos, en lloc d’una pròrroga dels actuals, el Consell pretén “consolidar els avanços dels últims quatre anys”, des de l’inici del primer govern del Botànic en 2015, com ha avançat en la sessió de control del ple de les Corts d’aquest dijous, davant la pregunta de Compromís, soci de govern al costat de Unides Podem.

Els comptes de 2020 es destinaran a mesures com incrementar les classes gratuïtes de 0-3 anys perquè “tots els xiquets de 2 anys disposen de plaça gratuïta”, potenciar la sanitat pública, especialment en Atenció Primària o millorar l’atenció a la dependència i la valoració d’expedients. “Recuperació, consolidació i extensió de drets”, ha resumit Puig.

També ha avançat que el ple del Consell d’aquest divendres, 25 d’octubre, aprovarà el projecte per a la nova llei del joc valenciana, que inclourà mesures de protecció com que les persones amb problemes de ludopatia no puguen entrar a locals de joc o apostes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

Informacion coronavirus
diputacion covid19
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus