25n
25N
25N

Puig nega tensió en el Botànic per la taxa turística

Puig nega tensió en el Botànic per la taxa turística
09/08/2019 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que “no hi ha cap tensió” amb els socis del Govern valencià per la taxa turística, sinó que ha puntualitzat que hi ha “opinions diverses”, al mateix temps que ha anunciat que dialogaran “des de la sensatesa” amb els sectors afectats i “pensant en l’interés general”.

Així s’ha pronunciat aquest divendres el president en ser preguntat pels mitjans de comunicació sobre les “tensions” en el Consell per la taxa turística, després de la seua visita a Castelló per a assistir a l’acte de presa de possessió de la directora general de l’Agència Valenciana Antidespoblament, Jeannette Segarra.

“No hi ha cap tensió amb els socis de govern referent a això, hi ha opinions diverses, però no solament entre els membres del govern, sinó també en la societat”, ha subratllat Puig, que ha apuntat que ho dialogaran tot “des de la sensatesa”.

Referent a això, ha precisat que no serà només diàleg polític, sinó també amb els sectors afectats i “pensant en l’interés general, que és el que a nosaltres ens importa”, encara que ha afegit que “la política turística no pot estar residenciada en si es posa o no un impost, va molt més enllà”.

“Tenim una molt bona situació malgrat les dificultats. En la legislatura passada han crescut tres milions els turistes estrangers i tres milions els nacionals. És un bon moment de la Comunitat Valenciana com a destinació turística i s’han fet coses de manera raonable, des d’eixa unitat d’acció des del sector privat i el públic”, ha sostingut Puig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 4 =

mercat medieval ontinyent