25n
25N
25N

Puig destaca la importància dels hotels en el desenvolupament turístic valencià i la seua contribució a la reactivació econòmica

El cap del Consell ha mostrat el compromís “clar i directe” de la Generalitat amb el turisme durant la seua visita al nou hotel Senator a Gandia

Puig destaca la importància dels hotels en el desenvolupament turístic valencià i la seua contribució a la reactivació econòmica
15/04/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat durant la seua visita al nou hotel de la cadena Senator a Gandia la importància dels hotels en el desenvolupament turístic de la Comunitat Valenciana i la seua contribució a la reactivació econòmica.

El president, que ha estat acompanyat pel secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha assegurat que l’obertura d’aquest hotel “ens mostra el camí de la recuperació i de l’esperança”.

Així mateix, el cap del Consell ha mostrat el compromís “clar i directe” de la Generalitat amb el turisme i ha assenyalat l’aposta del sector per la millora de la qualitat, per la innovació, així com per seguir els objectius de desenvolupament sostenible, posant com a exemple l’hotel visitat.

En el transcurs de l’acte, el president ha recorregut les instal·lacions d’aquest nou hotel que millora l’oferta turística de la ciutat i que donarà ocupació a prop d’un centenar de persones.

Al final, ha agraït “l’esforç econòmic, la inversió i la il·lusió per mirar cap endavant” de l’empresa Senator, malgrat les dificultats generades per la pandèmia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − 7 =